4 tsk bakpulver
85 g strösocker
6 msk jordnötssmör (crunchy)
1 stort ägg, uppvispat
4 msk smält smör
1 ¾ dl mjölk
150 g lonka fudge (finns bland lösgodiset)
3 msk grovhackade jordnötter (helst osaltade)
Blanda ihop mjöl, bakpulver, socker och jordnötssmör så att det blir en smulig massa.
Blanda i en annan skål ihop ägg, smör och mjölk. Rör sedan snabbt ner det i de torra ingredienserna. Skär fudgen i mindre bitar och häll ner i smeten.
Klicka ut smeten i muffinsformar, det räcker till ca 15 stycken. Strö de hackade jordnötterna över muffinsen. Grädda i 200 grader, i ca 20 minuter.
5 kommentarer:
Såååå gott med fudge i då! Det har jag aldrig provat - får det nog bli nästa muffinsbak. Nu får du ändra om dig - du är ju färdig nu!!!!
Ja, jag vet, det känns bara så konstigt! Men jag ska ändra presentationen snart, jag lovar :)
Din blogg är livsfarlig! Vad sugen jag blir på allt, ser verkligen underbart gott ut.
Smälter alltså lonka fudgen? Tycker den verkar så himla hård när jag ser den i butiken, men allt har väl en smältpunkt antar jag.
ja, det är sällan man lyckas få tag på riktigt färsk fudge tyvärr. men japp, den smälter i muffinsen. lite kladdigt blir det, men väldigt gott :)
Grattis till din examen! Vilka härliga tårtor du bjöd på! Muffinsen här ser också smarriga ut.
Skicka en kommentar