måndag 21 januari 2008

Här ska det bakas!

Man tycker ju att en nyfärdig sjuksköterska borde önska sig något annat i examenspresent än efterättsböcker, men inte jag inte :) Bland alla underbara presenter fick jag sex stycken nya böcker med recept på tårtor, desserter, småkakor, muffins, suffléer osv osv att ställa i bokhyllan, och jag är hur nöjd som helst!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Härliga presenter! :) Jag brukar alltid få kokböcker i julklapp, och klagar lite över det. Men ingen fick jag den här julen, så lite besviken är jag ändå.

Anonym sa...

ja har man inte önskat sig det kanske det inte är så roligt.. det är ju inget kul att bara ställa dem i bokhyllan, de ska ju faktiskt komma till användning. hoppas att du fick nåt annat fint i julklapp då :)

Sara sa...

Stort grattis till din examen :)

annamaria sa...

Jätte-Grattis!! Välkommen i ligan!!! Har du börjat jobba nu? Jag har så smått börjat med mitt nya projekt, spännande! Vad skönt att se att det finns fler som bara vill ha kok/bakböcker. Jag älskar dem alla - mina fina kokböcker...ja lätt störd jag vet.

Anonym sa...

tack! :)

har inte börjat jobba än, först ska jag vara ledig i lite drygt 2 veckor. så jag hinner läsa på lite hehe..:P

Tina sa...

åh vilken lycka med så många kokböcker. ser att du fått två systrars söta, den är en riktig pärla. ja har precis bakat kakorna på sidan 21 ;)

natz sa...

ja, det finns verkligen hur mycket gott i den som helst. förstår inte hur jag ska hinna baka allt!