söndag 30 december 2007

Nyår

Äntligen är nyårsmenyn bestämd och alla ingredienser är inhandlade. Jag tog fram några olika förslag på förrätt, huvudrätt och efterrätt och så fick E välja det han tyckte lät godast. Och så här blev det;

Förrätt
Tomat- och sharonsallad med fetaost och pinjenötter



Huvudrätt

Fisk med nöttäcke och ugnsbakad coctailtomat. Serveras med potatis- och jordärtskocksgratäng



Efterrätt
Kokosglasstårta med lime



5 kommentarer:

Sara sa...

Gott Nytt År vännen :) Din meny låter helt underbar, du har rätt när du säger att det finns så otroligt mycket gott att laga, nästan så man skulle vilja prova allt :)

Var får du tag på alla goda recept ?

*kram*

Anonym sa...

Gott (!!) nytt år! :)

annamaria sa...

Så supergott det ser ut!! Jag som är på jakt efter fiskrecept - hur gör du täcket?
Ja nu när du ger dig ut i sköterskevärlden på riktigt så ska jag inta skrivbordet ett tag. Ska arbeta åt Fou ett tag - med ett projekt ( förhoppningsvis magisterexamen så småningom). Lycka till med nya jobbet - lungmedicin är roligt - har också jobbat ett kort tag på lungmedicin - man lär sig massor.

lina sa...

Underbar meny! Du har inget recept på den där kokosglasstårtan med lime?

Anonym sa...

Låter vansinnigt gott!!
Vill du delge recepten till Tomat och sharonsalladen och Fisk med nöttäcke också?

Skulle rädda nyår!

Stina